Prodej přebytečné energie z FVE a kolik tím lze vydělat

Fotovoltaické systémy se stávají stále populárnějšími pro rezidenční i komerční uživatele, a to nejen pro jejich přínos pro životní prostředí, ale také pro potenciál snížení nákladů na energii. Jedním z nejzajímavějších a často nedostatečně využívaných aspektů fotovoltaické energie je možnost prodávat přebytečnou energii zpět do sítě. Firma fotovolty vám poradí, jak na to.

Jak na prodej přebytečné energie?

K prodeji přebytečné energie můžete využít svého současného nebo nového dodavatele energie. Ten může energii vykupovat buď za předem danou cenu nebo za aktuální tržní neboli tzv. „spot“ cenu. K tomu, abyste ale mohli elektřinu prodávat, budete potřebovat licenci pro prodej elektřiny (s výjimkou FVE elektrárny do 50 KWp).

 

Nechte to na nás

Rádi bychom vám představili eVoltio, dceřinou společnost fotovolty, která nabízí výkupy přetoků energie při maximálním výnosu. Pokud jste zákazníky fotovolty, máte navíc jedinečnou možnost užít si první rok jejich služeb zcela zdarma.

Cílem eVoltio je pomoci vám využít plný potenciál vašeho fotovoltaického systému, a to se spoustou výhod navíc:

  1. Maximalizace vašeho výnosu - eVoltio nabízí inovativní aplikaci a vzdálené monitorování 24/7 pro optimalizaci výkonu vašeho fotovoltaického systému a zajištění vyšších výdělků.
  2. Prodej za SPOT cenu - Získejte maximální hodnotu za vyrobenou energii jejím prodejem za aktuální tržní cenu, bez jakýchkoli skrytých poplatků. Za 3,5 MWh tak můžete dostat třeba 8 750 Kč.
  3. Bezproblémová administrace - Přenechejte nám veškerou administrativu - od registrace až po zabezpečení vašeho EAN kódu a komunikaci s dodavateli. Vaše role? Jednoduše sledujte, jak vám peníze proudí na účet.

 

Společnost eVoltio zobchoduje nespotřebovanou elektřinu z vaší fotovoltaické elektrárny za maximální možnou cenu. Zákazníci fotovoltů mají navíc tuto službu první rok zcela zdarma! Obvyklý poplatek u ostatních obchodníků se pohybuje mezi 300-500 Kč za MWh.

Nečekejte na příští energetickou revoluci - buďte její součástí s eVoltio! Staňte se součástí naší rychle se rozvíjející komunity a zjistěte, jak snadné je přejít k vyšším výnosům.

ZPĚT NA BLOG

Kontaktujte mě

Vyplňte, prosím, formulář níže. Je nutné vyplnit alespoň jméno, PSČ a e-mail nebo telefonní číslo.


Chci limitovanou nabídku

Zanechte nám na sebe kontaktní údaje a obchodní zástupce vás brzy kontaktuje s limitovanou nabídkou. I vy můžete získat realizaci elektrárny do 30 dnů, jinak zdarma!


Technické šetření

Provedeme přibližně hodinové technické šetření ve vaší nemovitosti, na jehož základě vám připravíme nabídku šitou přímo na vaši střechu. Vše je nezávazné a nyní jako časově omezená nabídka zcela zdarma.


INFO PRO KLIENTY
EH MALINA