Co je doma, to se počítá

Letitý moudrý výrok prošel již značnou zkouškou času, ale v dnešní době nabývá snad ještě většího významu, než kdykoliv předtím. Konkrétně u fotovoltaických elektráren se začíná čím dále, tím více ukozovat jeho pravdivost, a to hned z několika důvodů.

S fotovoltaickou elektrárnou na vaší střeše můžete produkovat vlastní čistou energii, kterou využijete přímo ve domácnosti. Vaše elektřina bude tak pocházet z obnovitelného zdroje, což významně přispívá k udržitelnosti životního prostředí a snižování emisí skleníkových plynů.

To ale zdaleka není všechno. Investování do fotovoltaiky umožňuje být energeticky nezávislý a snížit svou závislost na dodavatelích energie a pohyblivých cenách elektřiny. Momentálně se ukazuje, že se naneštěstí pomalu blíží doba, kdy může dojít k opětovnému zvýšení cen energií, a to zejména v důsledku odklonu Německa od jádra. Dalšími možnými faktory, které mohou vést ke zvýšení cen jsou snížení výroby energie z uhelných elektráren či postupný útlum těžby uhlí v České republice. I proto má výroba vlastní elektřiny značný vliv na váš rozpočet. S fotovoltaickou elektrárnou si můžete vytvořit další zdroj příjmu, protože případnou přebytečnou energii lze prodávat zpět do distribuční sítě, a získávat pak za ni finanční kompenzaci.

Rozhodnutí pořídit fotovoltaickou elektrárnu se tak stává moudrým krokem směrem k udržitelnosti a snížení nákladů na energie. A pokud hledáte spolehlivé odborníky, kteří vám mohou pomoci s touto významnou investicí, neváhejte se obrátit na náš tým expertů. Věřte, že mít vlastní fotovoltaický systém na střeše budovy přinese řadu výhod, které byste neměli podcenit. Více o energetické nezávislosti se dozvíte zde.

A co se týče spolehlivosti a odborného know-how, společnost fotovolty.cz je bezpochyby ideálním partnerem. Náš tým má dlouholeté zkušenosti v oblasti fotovoltaiky - jsme schopni provést zákazníka celým procesem od prvotního plánování a návrhu až po instalaci a údržbu solárního systému v provozu. Můžete se spolehnout na kvalitní a efektivní řešení, které je každému zákazníkovi individuálně navrženo dle možností, prostředků a požadavků.

Co se týče započetí procesu, na jehož konci je vlastní FVE, není lepšího času než právě teď. Zajistěte si svůj vlastní zdroj energie a staňte se součástí společenství, které se denně vydává blíže směrem ke zdravější a udržitelnější budoucnosti. Nezapomeňte, že to, co je doma, se počítá!

ZPĚT NA BLOG

Kontaktujte mě

Vyplňte, prosím, formulář níže. Je nutné vyplnit alespoň jméno, PSČ a e-mail nebo telefonní číslo.


Chci limitovanou nabídku

Zanechte nám na sebe kontaktní údaje a obchodní zástupce vás brzy kontaktuje s limitovanou nabídkou. I vy můžete získat realizaci elektrárny do 30 dnů, jinak zdarma!


Technické šetření

Provedeme přibližně hodinové technické šetření ve vaší nemovitosti, na jehož základě vám připravíme nabídku šitou přímo na vaši střechu. Vše je nezávazné a nyní jako časově omezená nabídka zcela zdarma.


INFO PRO KLIENTY
EH MALINA